sven

Play nöjesdistribution

Om oss

Färdiga butikskoncept inom kategorierna film, spel, musik och böcker för alla befintliga format. Här erbjuder Play marknadens starkaste koncept för samtliga prisgrupper tillsammans med det bredaste sortimentet marknaden har att erbjuda. För maximal optimering av omsättningshastighet i butik tar även Play ett helhetsansvar för produktmixen och nyhetsflödet av nya titlar inför varje konceptgrupp. Flödet av produkter både till och från kund hanteras mycket noggrant av Play för den bästa och mest effektiva hantering till minimal påverkan av kundens butikspersonal.

Om oss

Erfarenhet och kunskap

Vi på Play minns produkter som det klassiska kassettbandet, VHS:en, LP skivan till dagens CD, DVD, Blu-ray, Playstation, X-box, Nintendo och en stor mängd andra produkter. Vi har följt med i utvecklingen, när kassettbanden började fasas ut låg vi redan i framkant med moderna produkter. Vi på Play erbjuder vår erfarenhet och kunskap om marknadens trender och konsumentbeteende, vi är ledande på den nordiska marknaden med butikskoncept för spel, film, musik, böcker och andra nöjesartiklar i alla format. Vi arbetar nära återförsäljare och butiker med att ta fram butikskoncept, vi föreslår artiklar och arbetar med att optimera försäljningen för kunderna. Vi på Play avvecklar inte produkter, det är marknaden som styr, men vi ser alltid till att våra kunder ligger i framkant och erbjuder aktuella produkter!

På Play arbetar vi nära kunderna, vi har hög servicegrad och träffsäkerhet på våra leveranser. Vi levererar rätt vara på rätt dag och har stor erfarenhet av att arbeta med stora och känsliga releaser av spel, böcker, musik och andra produkter som inte får ha någon felmarginal. På play arbetar vi flexibelt och hittar lösningar som passar kunderna – inte våra lagerhyllor.

Mer information

VILL DU HA MER INFORMATION OM VAD VI KAN ERBJUDA DIG OCH DITT FÖRETAG? KONTAKTA OSS


Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt!

Namn
Företag
E-post
Telefon

Partners

KUNDER & SAMARBETSPARTNERS