sven

Integritetspolicy

GDPR

INFORMATION OM BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Ändamålet med behandling av personuppgifter
Play Nöjesdistribution AB tillhandahåller tjänster för distribution av mediaprodukter. Vi har ca 20 medarbetare och verkar primärt inom EU.

 

De här personuppgifterna behandlar vi
För att kunna upprätthålla avtal mellan kunder, leverantörer och medarbetare samlar vi i begränsad omfattning in och behandlar personuppgifter som personnummer, för- och efternamn samt adressuppgifter.

 

Därför behöver vi uppgifterna
Play Nöjesdistribution AB behöver uppgifterna för att kunna fullgöra ingångna avtal med kunder och leverantörer samt hantera medarbetare.

 

Så länge sparas dina personuppgifter
Play Nöjesdistribution AB sparar dina personuppgifter endast så länge det är nödvändigt för att uppfylla något av ändamålen som uppgifterna samlades in för och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider.

 

Dina rättigheter
I enlighet med dataskyddsförordningen har du rätt att få ta del av de personuppgifter Play Nöjesdistribution AB behandlar om dig. Du har också rätt att efter legitimering begära utdrag ur register, rättelse samt radering.

 

Kontakt
Vill du ha mer information om hur Play Nöjesdistribution AB behandlar personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på telefon 033-484800.

Låt oss effektivisera er verksamhet

KONTAKTA OSS IDAG SÅ BERÄTTAR VI MER OM HUR VI KAN HJÄLPA ER ATT UTVECKLA OCH EFFEKTIVISERA ER VERKSAMHET


Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt!

Namn
Företag
E-post
Telefon

Partners

Kunder & samarbetspartners